O Kompaniji

Sirela je osnovana 1987. godine kao mala porodična firma. Jedina i osnovna
deltanost na samom početku je bila proizvodnja sirila.Sirela kroz istoriju

        

Sirela je osnovana 1987. godine...

kao mala porodična firma. Jedina i osnovna delatnost na samom početku je bila proizvodnja sirila. Sam proizvod je pod nazivom "SIRELA" veoma brzo našao svoje mesto na tržištu tadašnje Jugoslavije. Privatnim licima je u to vreme bilo dozvoljeno da osnivaju samo zanatske radnje, ali je 1989. novim zakonom omogućeno osnivanje privatnih preduzeća, pa je i Sirela preregistrovana u društvo sa ograničenom odgovornošću tj. d.o.o.

        

Tokom 1991. godine...

delatnost firme počinje da se širi na oblast prerade i prodaje potrošnog materijala - papirne konfekcije.
Za vreme teških godina ratova u okruženju, zbog problema u snabdevanju repromaterijalom, Sirela sama postaje direktan uvoznik svih bitnijih sirovina za proces proizvodnje i istovremeno jedan od vodćih proizvođača sirila na tržište Srbije i Crne Gore.
Takođe program papirne konfekcije se razvija proširenjem na proizvodnje u segmentu samolepljivih etiketa(flexoštmpa). Vremenom se asortiman dopunjuje ambalažom za jednokratna pakovanja hrana(termoforming), čime je zaokružena ponuda potrošnog materijala namenjena maloprodajnim objektima i proizvodno-prerađivakim subjektima u oblasti prehranbene industrije.

        


Danas firma Sirela radi u vlastitom objektu...

gde je organizovana proizvodnja u tri celine. Proizvodnja sirila i sirupa, prerada i konfekcioniranje papira i proizvodnja termoforming ambalaže.
Svoj asortiman Sirela danas plasira kako na domaće tako i na isnostrana tržišta: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka Republika,...

Pripajanjem firbe Biolab kao firme istih vlasnika i zbog širine asortimana od 01.01.2010. godine naziv preduzeća je SIRELA and Co.

O kompanijiVesti i događaji


Novi sajt!
Kontaktirajte nas

Svoje poslovanje i razvoj ipsum color asjk iiwoe jasjk lskda neki tekst


KOMPANIJA

Sirela & Co d.o.o
Preljinski put bb, 32212
Preljina, Čačak

          


CENTRALA:   +381 (32)380 165MOBILNI:   +381 (60)6206 651FAKS:   +381 32 382 260E-MAJL:   office@sirela.co.rs

© Sirela&Co. Sva prava zaštićena